A A A

Oog voor u

Indicaties en acties

 

Als u gebruik wilt maken van de diensten of producten van Zorgspectrum kan er sprake zijn van een AWBZ-vergoeding. U heeft hiervoor een AWBZ-indicatie nodig. Deze wordt door het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) afgegeven. Als u kiest voor een dienst of product van Zorgspectrum, dan sturen wij in onderling overleg uw indicatiedossier door aan het CIZ.

 

80+ en behoefte aan zorg met verblijf?

Als u 80 jaar en ouder bent, hoeft u sinds 1 oktober 2011 niet meer een indicatie aan te vragen bij het Centraal Indicatie Orgaan (CIZ), maar kunt u rechtstreeks contact opnemen met het Servicebureau van Zorgspectrum voor een aanvraag indicatie.

Eťn van onze cliŽntadviseurs neemt dan met u een vragenlijst door waaruit blijkt of u in aanmerking komt voor verblijf binnen ťťn van onze locaties. Als dat niet zo mocht zijn, kunt u samen met de cliŽntadviseur bekijken welk alternatief aanbod voor u van toepassing is.

 

 

Servicebureau

Voor al uw vragen over de zorg- en dienstverlening door Zorgspectrum, of over wachtlijsten, kunt u van maandag tot en met vrijdag van 09.00 Ė 12.00 uur dagelijks contact opnemen met onze collegaís van het Servicebureau van Zorgspectrum: T 030- 6575 045. Na 12.00 uur en tijdens de weekenden kunt u een boodschap inspreken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op. U kunt uw vraag of contactwens ook via e-mail aan ons doorgeven: servicebureau@zorgspectrum.nl