A A A

Oog voor u

Dieetadvies

 

Als u gezond wilt blijven, is het belangrijk om gezond te eten en drinken. Om allerlei redenen kan het moeilijk zijn uw dagelijkse voeding evenwichtig samen te stellen. Hiervoor kunt u een diŽtist raadplegen.

De diŽtist kan u alles vertellen over gezond en lekker eten en drinken. De diŽtist beoordeelt uw voeding op voedingswaarden en of deze aansluit bij uw persoonlijke behoefte. Er worden praktische tips en adviezen gegeven voor het bereiden van smakelijke maaltijden, die passen bij uw situatie. De diŽtist zoekt samen met u naar een eet- en leefpatroon dat zo goed mogelijk aansluit bij uw behoefte en omstandigheden.

 

Vergoeding

Om de behandeling door de diŽtist vergoed te laten worden, is een verwijzing nodig van de huisarts of specialist van het ziekenhuis.

Met een verwijzing wordt behandeling door een diŽtist vergoed door uw zorgverzekeraar. In het basispakket van uw zorgverzekering zit een vergoeding van vier uur per kalenderjaar. In deze vier uur vallen de behandeluren ťn de tijd die de diŽtist nodig heeft om de behandeling uit te werken. Houd er dus rekening mee dat u minder dan vier uur behandeltijd krijgt van de diŽtist.

Het kan zijn dat u vanuit uw aanvullende verzekering recht hebt op aanvullende uren behandeling door de diŽtist. Dit kunt u navragen bij uw zorgverzekering.

Aanmelden of verzoek om meer informatie

Wilt u zich aanmelden voor diŽtetiek van Zorgspectrum of wilt u graag meer informatie, vult u dan onderstaand formulier in. …ťn van onze diŽtisten neemt dan contact met u op. Tevens kunt u telefonisch contact opnemen met ons Servicebureau onder telefoonnummer 030-6575045. Het Servicebureau is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 Ė 12.00 uur.

 

 

Contactformulier