A A A

Oog voor u

Dagactiviteiten

 

Deelnemers aan de dagverzorging en dagbehandeling staan nog midden in het sociale leven. Het deelnemen aan dagactiviteiten kan een uitkomst zijn als u zelfstandig wilt blijven wonen, maar wel ondersteuning en/of behandeling nodig heeft. Bijvoorbeeld als u door lichamelijke beperkingen de deur niet meer uitkomt, u graag meer sociale contacten wilt hebben, uw verzorging te zwaar wordt voor uw partner of familie of u op een wachtlijst staat voor wonen met zorg. Er is altijd wel een locatie met dagactiviteiten bij u in de buurt. Onze dagactiviteiten zijn het gehele jaar geopend, veelal van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 Ė 16.30 uur.

 

Voor dagactiviteiten gelden op het moment geen wachttijden. Bij zowel de dagverzorging als de dagbehandeling kunt u direct terecht.

 

 

Voor meer informatie over de verschillende vormen van dagactiviteiten, zoals dagverzorging, dagbehandeling, de dagvoorziening Het Vizier voor cliŽnten die slechtziend of blind zijn, verwijzen wij naar de keuzemenuís aan de rechterzijde van deze pagina. Ook kunt u daar meer informatie vinden over het vervoer en de vergoedingen.